| Waarom? | Toevoegen | Sex forum | Next | Last | 5 van2795 | http://www.hobby-hoeren.com |
| Naam | Telnr. | IPnr | Website | |
| Celina of Sylvia | celina1983@live.nl | 213.93.112.172 | ||
| de dame adverteert op sexjobs.nl voor webcamsessies. Na betaling is ze online ze gebruikt bankrekening 535394276 of 474419304. haar hostname bij Chello is: e112172.upc-e.chello.nl. Als je wil cammen zoal dan dames uit die Paypal hebben. Dat is wel vertrouwd. | ||||
| amy | liefafspreken@gmail.com | |||
| zie ook andere melding via mooiamy@gmail.com | ||||
| Scott | scottie_1111@hotmail.com | |||
| Het ligt niet aan jou dames... Deze man komt nooit tot een afspraak!!!!! Van de 10tallen advertenties die ik heb gezet.. Hij reageert elke dag.. Op IEDEREEN.. Met al 2,5jaar met derzelfde standaard mail... Werkelijk meiden, hij geilt zichzelf op, vraagt en doet alsof, foto's, blabla.. Maar komt niet tot daden. Hij is geesteziek! | ||||
| Me an You | beeldschermen@hotmail.com | http://www.chatbabe.be | ||
| faker geeft zich uit als koppel waarvan dame ook alleen date. doorgestuurde foto's zijn fake en van het internet gehaald, terug te vinden via verschillende URL's waaronder : http://www.girlfriendvids.net/20741/sex-vacation-pictures.html | ||||
| aagjesex | aagje7878778@hotmail.nl | 58.8.204.212 | http://www.gratismessengerdating.nl | |
| Verwijst naar een website die bekend is dat deze alleen fakers aanbied. Als je verder iets wil zien moet je betalen. | ||||